Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fishy...


FRISKY

 

fräcka flickan tittar fram

lite mindre allvarsam

leker bara, kära du

tippar över kanten nu

nära stupet, lågorna

nya svar på frågorna

fräcka flickans svarta smink

en försiktigt avvägd vink

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-24 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP