Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offerroll

Vad har jag att be om ursäkt för,
när det är du som skadat mig!
Självömkan gjorde mig tom,
i mitt ihåliga inre
blev ett undertryck,
mitt behov av tröst
hade inga gränser!
Men,
jag är inget offer!
Jag förstår min del,
mitt ansvar..
Jag ber om ursäkt!




Fri vers av Shifra
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra