Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kill my darlings

Mitt gamla jag
mina kära vanor
som hållit mig
kvar
i vanmakt,
ensamhet, lögner
för att jag
trott att det
var livet.
Nu kickar jag ut
er till slut,
det känns tomt,
sorgligt tomt..




Fri vers av Shifra
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-24 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra