Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
24 november 15:09


Före solnedgången

Skogen är tyst idag
bara en kungsfågel
som nynnar lite svagt
och en sparvuggla
som visslar en entonig låt
en bit bort

Det blir en lång och mörk natt




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-25 10:30



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket stilla och vacker dikt
2012-11-29

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2012-11-27

    ej medlem längre
Bra skrivet! Applåd!
2012-11-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-27

  ULJO
Så vackert du levererar
2012-11-25

  Bibbi VIP
Jag fick till min födelsedag en bok där man kan trycka fram alla svenska fåglars fågelläten så nu äntligen håller jag på att lära mig urskilja.
2012-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Lugn och stilla känsla i dina ord...
2012-11-25

  Anya VIP
Ja ibland blir nätterna extra långa och mörka. Fint skildrat!
2012-11-25

  Linda CH VIP
Vackert och spännande. Vad döljs i natten....
2012-11-25

  aol
stilla lugt vackert skaldat vännen,
2012-11-25

    ej medlem längre
Så stillsamt och vackert
2012-11-25

    ej medlem längre
en så stilla, vacker betraktelse...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP