Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vända om

Tillsammans vi gråter
Tillsammans vi skrattar
Men inget kommer åter
Dock är det bara jag som fattar

tillsammans vi dricker
tillsammans vi ler
tillsammans vi sticker
Kom, det är ingen som ser

Ta min hand och fatta ett tag
Se ej tillbaka, ta ett andetag

För snart är allt över
Snart är det förbi
Tillsammans för vi

Föralltid mot dom
Även om du vill vända om




Bunden vers av Michaela Lundahl
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-25 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Lundahl