Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTIDEN VAR INTE BÄTTRE FÖRR

framtiden var inte bättre förr

men nuet var enklare då

ängarna var inte grönare förr

och himmelen är lika blå

drömmarna var inte bättre förr

men skillnaden var att de fanns

framtiden var inte bättre förr

men alltid nån helt annanstans

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 12:46



Bookmark and Share


  mare VIP
Sant, bra !
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP