Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Train à Najad e Grande

Ljuset har inte brunnit ut, än smälter du allt i din skapelse och alla kollektioner provas för att kännas passe. Min dagordning riktas mot blickar för att summeras i en annan resa där jag håller din hand utan att allt måste stanna.
Jag ser dig.Alltid.
Aldrig har jag sökt en kopia av en kopia bara orginal för att slippa efterapningar av skört material. Förlåt att jag ljudit som en siren på livets hav i alla dess vågor. Dom stressar mig. Det stressar mig. Jag är lugn. Lugnare än någonsin.
Hans ord. Jag.. älskar dig. Jag.

Sedan länge befriad på alla plan och det känns tomt när det jag fyller är vakna, men trötta syner..Jag ser dom se blott glimmande kalla skenor..de tittar upp på mig.Tågets röda ögon kommer emot mig för att senare plockas upp av bilens röda ögon för att senare möta av hennes vackraste röda ögon. Varför är så många ögon röda när mina lyser och strålar mörkt. Omfamna allt det sköna, ingen skröna.. när jag ler för att jag alltid ser mer. Avsked av hennes innerligt älskade ögon som inte vill slita sig. Håller krampaktigt tag. Det skulle kunna förgöra mig. Jag är stark. Tålmodig. Jag älskar dig högst av allt.
Åh..du kan inte köpa ett hjärta som har en såld själ, detta vet jag alltför väl.
Backar tidens rand när jag tar i någon annans hand.
Stark. Bita ihop. Håll ut.

Så är jag min egna Butes slipprad av mig själv i form av Afrodite. Jo..ja..Butes hör och ser så mycket bättre än alla de andra, men aldrig menat att han min på stig skulle vandra. Förundrad. Beundrar så högaktningsfullt styrkan från A-Ö.
Så flyr hon sina egna sirener men aldrig drunknar hon,
hon fick vingar med harmoni och cirkeln sluts av Gaia.
Allt kommer att firas när flaggan återigen är på topp och börjar vaija.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-27 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
HON!
2012-12-30

    ej medlem längre
Så naket målande, underbart!!
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP