Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drag

Musiken tar fatt mig i hälarna och allt ljuder varmt.
Har jag lyckats ömma den punkten

ner i en låda

i en låda

i en låda där bara du vet.

Som även du tar fram ibland, när det ömmar.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-30 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pandoras ask?
Skämt å sido, minst sagt plumpt!

Tar fram och njuter tystnaden i ömheten.
Tolka som du vill, eller utveckla dina tankar...



Som månen vandrar natten oros lång,
så ömt i kyssar solens, sångens mjuka läppar mot dagens ljus..

Cham...
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP