Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

benådande avslut

den tvåsidiga livskurvan behöver behöver båda sina ben
när det ena benet försvinner
hamnar entiteten i limbo
Det andra benet upplever värk
och lidande
i ovetskap.
benen börjar leva sina egna liv
kroppen slits sönder o samman
i självbevarelsedriftens tecken
tar det övergivna benet sökandet i akt.
sökandet efter sanningen
att förstå vad som gick snett
ty benen kan inte kommunicera med varandra
sanningen svider
men den förlöser också den ovetande
benen avlägsnas genom kirurgisk operation
nu lever de sitt eget liv
i frihet
från osanningars gift




Fri vers av PolyMathWolverine
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-11-25 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PolyMathWolverine
PolyMathWolverine