Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som tror på mig, skall leva om den än dör"


DEN VIKTIGASTE SANNINGEN FÖR DIG!

JESUS dog för Dig, för att Du

skall leva med HONOM

I EVIGHET!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-25 16:59



Bookmark and Share


  Onders
jag får leva med mig själv, i evighet
det är illa nog
lägg jesus till ekvationen
och livet skulle bli outhärdligt
2012-11-25

    ej medlem längre
Maken till dumheter. BU!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld