Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Af: Johan F. Källman Ur: En strand af kanyler


Pyromantänder


Min insida känns som sammet.
Dina revben lyser igenom.
Du har ett språk som bara fjärilar förstår.
Vi har gått sönder likadant & du har pyromantänder.

Centrum skiftar sorglustigt kulör från gräddelin till malakitgrön.
Du vet hur man viker vapen af lakan.

Vi har gått sönder likadant & du har pyromantänder.
Låt mig få bränna mig på gnistorna runt dig.
Vi har gått sönder likadant & du har pyromantänder.




Prosa av Johan F. Källman
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-26 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan F. Källman
Johan F. Källman