Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal kärleks text.


Brynad Kärlek

Min snäcka
Min kärlek till dig är så äkta
Utan dig så skulle
Jag inte överleva en vecka
Jag har försökt med allt
Jag hoppas det kommer att räcka
För att du
Ska kunna älska mig
Mitt hjärta.

Mitt hjärta..

Du var som en dröm
Som blev sann
Den vackraste flicka jag sett
Hamnade i min famn
Jag kan inte ens tro
Att det är sant

Jag tänker på dig
Hjärtat
För varje dag som går
Det är så komplicerat
Att få dig att förstå
Att jag älskar dig så

Du var min ängel från ovan
Som kom för att hälsa på
Och helt plötsligt så blev det så
Att det blev vi två

När jag kommer härifrån
Så ska jag göra allt
För att få det att gå
Oavsett ekonomi och så
Så löser jag det ändå
Så älskling
Var inte orolig
Det blir vi två
Kom ihåg stjärnan i det blå
Som alltid lyser för oss två.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jonathan Buchner
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-26 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Buchner
Jonathan Buchner