Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade Knark. Del 2

oin
Jag är så trött på dej.
Allt jag vill ha tar du ifrån mej.
Jag hatar dej ibland.
Men jag kan inte lämna dej.
Jag älskar dej.
Du äger mej.
De är allt.
Tänker endast på dej.
Du är inte bara en del av mej.
Du är allt som jag är.
Allt jag gör, allt som jag står för.
Du tar livet ifrån mej och ändå kan jag inte leva utan dej.
Jag hatar dej för vad du gör med mej.
Jag hatar dej för vad du får mej att göra.
Du gör mej till en människa som jag hatar,
ändå kan jag inte tänka mej att vara någon annan.
Jag älskar dej för vad du ger mej,
jag hatar dej för allt du tar ifrån mej.
Du är inte värd att älska, ändå är du min största kärlek.
Ett liv utan dej är otänkbart, fast jag vet att det dödar mej




Fri vers (Fri form) av Jonathan Buchner
Läst 265 gånger
Publicerad 2013-02-24 23:07



Bookmark and Share


  Pärlemor
Beroende som beroende och förtroende som förtroende, skulle jag vilja säga. Det är först då man stöter på ett förtroende som är större för något annat än sitt beroende som förändring kan ske. Det är dock oerhört viktiga ting du belyser med ärliga ord! Bra skrivet!
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Buchner
Jonathan Buchner