Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal Kärlek.


Brynad kärlek. Del 2.

Du är borta med vinden
Kan inte förstå
Att du lämnade mig
Kvar här
Med en bruten vinge
Helt ensam kvar
Sitter här och väntar på
Att min tid ska bli klar
Jag har ju inget val
Så jag hoppas att du är kvar
För att jag räknar mina dar.

Jag längtar bara efter en grej
Och det är dig
Min underbara tjej
Min kropp skriker av smärta
Den skriker
Vecka efter vecka
Jag orkar verkligen inte med
Denna smärta
Detta får verkligen räcka
Jag älskar dig mitt hjärta.






Fri vers (Fri form) av Jonathan Buchner
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-26 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Buchner
Jonathan Buchner