Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAZISTVÄDER

november har inga goda sidor

att stoltsera med

vi lider medan tiden lider

sådan är vår sed

jag är så trött på nazistväder

på gestapoklimat

så trött på osmorda munläder

och ständigt samma tjat

 

 

 

november är hakkors som paraderar

grått och iskallt stål

en bödelsflock som massakrerar

döden är dess mål

nazistväderleken förpestar sinnet

med sin likriktning

stövlar som trampar på sommarminnet

liknar ingenting

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     25/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-26 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP