Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-11-26


Det jag aldrig sa.

Du fick mig att andas tungt.
Således väckte du köttets lust,
som på vippen vräktes ut ur sin gömma.


Den nästan störtande floden inuti
välver sig.


Det ända jag vill är att andas under samma himmel.
Utan din hand i min,
eller vid mina genitalier.

Ska det vara så svårt att förstå
att min plats på jorden
är lika mycket min som din?




Fri vers (Fri form) av Sail
Läst 601 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-26 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sail
Sail