Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats Fagra Eko

Hjärtats fagra eko,
finns inte när du är här.

Ekot är en längtan,
Ett hål efter dig.

När du går öppnar ekot sig.

När du kommer är hålet åter läkt.




Fri vers av J.Jonsson
Läst 175 gånger
Publicerad 2012-11-26 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Jonsson