Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ser mörkt ut på Cameruns bänk

sa han

....och menade i verkligheten

medan han drack sitt svarta Kaffe.

sket i allt och tryckte på och

hade det inte varit för grädden på nosen

så hade den leende Solen smält moset.


Over and out...





Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-26 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Originality, thy name is Chameli
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP