Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg något roligt

-Jag älskar dig -Säg något roligt sa jag -Det där var roligt - Känner du efter någon gång när det gäller oss - känna o känna...klämma då -Kvalitativ komplimang -Du är den enda som gör den till en monolog. en utbildning från dig hade suttit fint -Mhmm..how to develop your own Romantic assets.. de skrattar -Vad får dig att tro att jag inte redan gör det då - Tja, en del kan vara hur du kommunicerar med mig -Jag vill älska igenom dig -Jaha, vad är det -Det är när du har träningsvärk imorgon, du är bara bäst, du är vacker och din röst gör mig förvirrad o kåt. Det är när jag får ge dig frukost på sängen och resten, av framtiden blir våra minnen när vi blir gamla. Jag längtar efter dig så om du frågar om jag känner..vad tror du.. -Ojdå...ahumm..oj.. är det så det ligger till -så var är vi nu? Innan vi ens börjat fortsättning?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-11-30 09:37



Bookmark and Share


  Svart svan
Det är svårt att inte ryckas med av texten...bra diktat.
Vi är i diktens värld, min kära,
långt, långt bort, men ändå nära...:)
2012-12-10

    Jane S VIP
Gillar intelligenta texter som beskriver intelligenta människor, gillar helt enkelt!
2012-12-05

  Delilah Juno VIP
Spännande dialog med en spänning som oroar inför framtiden...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP