Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medmännsklighet

Ord som sätts i brand
De ger värme trots smärtan de först till mig band

Ingen orkar ta i hand
Bry sig om en annan broders land

Alla blundar men alla ser
Förundrad över att inget görs mer

Orden är borta nu och allt är ljummet
Smärtan finns kvar i det innersta rummet

Ingen broder stäcker längre ut sin hand
Rädd att bli förvisat i detta kalla land

Ögon öppnas men ingen ser ändå
Förbluffad av sin egen järnridå




Fri vers (Fri form) av Olivia Grahl
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-27 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Grahl