Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten Jag som aldrig seglat, av Catharina Edin, inspirerade till kommentaren. Oavsett upplevelse, den baserar sig på intryck vilken låter registrera sig i individens känsloregister. Långa rader här.


Kritik på en text (840) I formen av en rick






En pust av förväntan fyller seglarens segel
liksom ens poetiska tak täcks av brickor, tegel
vilka glänser av lust och lycka
just så där som man kan tycka
sig se och uppleva lyckans undantag, regel




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-05 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP