Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oraklet.

Jag lystrar till kajornas orkastrial.

Utanför mina fönster.
Sjunger fåglar om ogripbara tongångar
med texthäften hämtade från medvetslösa
strömmar.

Utanför mina referensramar.
Skrattar barn till namnlösa sagor
med texthäften hämtade från medvetslösa
drömmar.

Jag lystrar till kajorna och finner ord
ingen annan hört.




Fri vers av aftab
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-27 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aftab