Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slagen av kärlek.


Psykisk Misshandel av kärlek -

När jag mötte dig
Gav du mig en blick
Som fick mig att försvinna
Försvinna in
En en underlig värld
Av kärlek
Blicken gav mig ett knytnävsslag
Rakt över näsan
Jag kände jag blodet
Längs min mun
Sakta rinnandes
Jag förstod inte vad som hände
Jag kände smärtan
Men det skadade inte mig
Jag kände blodet
Men det rann inte

Det känns som
Som att det var
Ett knytnävsslag
Direkt från ditt hjärta
Inte från handen
Du fick mig med
In i denna psykadeliska värld
Och du fick mig att
Känna på äkta kärlek

/JB




Fri vers (Fri form) av Jonathan Buchner
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-27 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Buchner
Jonathan Buchner