Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får bo kvar


Övervintrare

Jag är på väg med putstrasan
i högsta hugg
stående på en pall
framför källarfönstret
men

hejdar mig
mitt i handens rörelse
för jag ser en liten kompis
djupt sovande där
i ett skirt nät

Den har hittat en lugn plats
att övervintra på
och vem vill inte det
så den får fortsätta med
sin ostörda sömn




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-11-28 10:17



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig, fin historia! Ta väl hand om din lilla vän.
2012-12-05

  Heikki Hellman
Djurvännen sparar, livet är unikt.
2012-12-05

  Chawa VIP
Godhjärtad vackerhandling!
2012-12-02

  anits VIP
Mycket fint och omtänksamt
2012-11-29

  Lars Hedlin
JA att stilla sussa i dvala inför en ny vår :)
2012-11-29

  ULJO
Fint tänkt
2012-11-28

    ej medlem längre
Härlig omtanke här. Tycker om!
2012-11-28

    ej medlem längre
Söt omtanke
2012-11-28

  Anya VIP
Vilken fin...och bilden till. Inte ska man väcka dem i sin skönhetssömn.
2012-11-28

  Bibbi VIP
Ord som värmer.
2012-11-28

  Lars Hedlin
Så fint
2012-11-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
"Ändamålet helgar medlen" gillar din dikt
2012-11-28

  DrZappa VIP
Gillar!
2012-11-28

    ej medlem längre
så ömt! och vackert..
2012-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord värmer hjärtat med en skön känsla...
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP