Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Totalt Kamouflerad.


Märkligt Osynlig

Jag skriker
Och skriker
Men ingen ser mig

Jag slår
Och slår
Men ingen känner det

Jag springer
Och springer
Men blir inte sedd

Jag tror jag är osynlig
Jag tror jag är osynlig
Skriker jag

Men problemet är
Vem hör och ser mig?


/JB




Fri vers (Fri form) av Jonathan Buchner
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Buchner
Jonathan Buchner