Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatar mig

för saker jag gjort
så förbannad på dom som fått mig att göra dom
svek
mot mig
av mig
av dom
gör så
ont
varför

?




Fri vers av mitt andra jag
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-29 16:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är alltid någon annans fel.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

mitt andra jag
mitt andra jag