Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just me daydreaming


Taking things for granted

Why can't everything be alright?
even if we have everything we need,
something will always be in the way.
We can never be happy with what we got,
we always want the things we can't have.
Then my question is,
what happens if we lose everything we've taken for granted?
Will we still wish,
that everything we wanted before the loss,
is more important than what we lost?
The answer will always be,
Different.




Fri vers av Fredrik Pang
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-11-29 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Pang