Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till livet










Jag försöker som en schaman

blåsa ljus in i dina drömmar

Jag ryter åt de mörka krafterna att för alltid försvinna!

Viker undan ditt hår

kysser dej där i hårfästet

mjukt & länge

tills du gnyr:

kaffe

Kaffe!

Jag har redan termosen redo

& häller upp en stor fet kopp åt dej

Medan du sörplar och dricker

sträcker på dej som en katt

masserar jag dej

& undrar: ska vi få upp dej idag...

Vidare frukost väntar i badkaret

som är fyllt med riktigt varmt vatten

oljor & skum

Jag kysser dina ögon med min själs

innersta vilja

Och nu gråter du den där gråten

som aldrig tycks ta slut

Den av både sorg vrede rädsla glädje & kärlek

Jag tänker att det får ta den tid det tar för dej

att komma tillbaka till livet

för du har varit långt borta i mörkret och vänt

Jag älskar dej.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-29 23:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande poesi..
2012-11-30

    ej medlem längre
Om jag någonsin begripit vad poesi är-så måste väl min känsla vara att lita på!?

Här tycker jag att vi har att göra med Poesi av den högre skolan-sammanhållet och mycket vackert skrivet!
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP