Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta var mitt enda bidrag till poeter.se:s kommande antologi. Tydligen tyckte inte redaktionen att detta verk var tillräckligt bra. Vilket man kan bli fundersam över när man läser vilka poeter vars verk faktiskt kom med. Nåväl, livet fortsätter.


Du, min illusion.

Jag ligger och

stirrar upp i taket;

ensam. Alltid

ensam.


Undrar:

Är alla så här ensamma?

Släcker lampan,

Hoppas jag har mod nog att prata med dig imorgon.

Somnar, drömmer om dig.


Det är morgon. Jag är där nu, väntar på dig.

Du kommer hit, pratar med mig. "Allt väl?".


Blir överlycklig, förhoppningsfull.


Och sedan vaknar jag.




Fri vers (Fri form) av Emil Johansson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-30 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Johansson
Emil Johansson