Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna när jag läste en text av en kvinna som måste ha väldigt vackra fingrar..


Kärleken


Jag har sätt dig

Jag har läst dina texter

Och även om jag aldrig har träffat dig

så känner jag kärleken växa inom mig


Är detta kärlek?




Fri vers av Ronzan
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-02-15 23:25



Bookmark and Share


  sol
man kan väl säga såhär;
din upplevelse är sann..

allt du upplever är sant... :)
för dej - inom dej...
känner du kärlek

och vet du vad kärlek är
så är det kärlek..

ok

jo, hon har de vackraste fingrar...*ler*...
men hon är min!!!

:(

.
2006-02-25

  prinscess VIP
mycket kärleksfullt skrivet och direkt från ditt hjärta
text som berör
bra skrivet
tack för att du delar med dig
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ronzan
Ronzan