Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM ÄR BÄST

ensam är bäst

vad ska jag med alla andra till?

hör min protest

för detta är vad jag är och vill

ensam är bäst

jag vet ju att det blir lugnast så

här vid min läst

långt borta från det som frestar på

 

 

 

ingen förstår

en man som är nästan eremit

skönt när ni går

och kom aldrig mer tillbaka hit

tvångströjan av

och mysbyxorna och skjorta på

luften var kvav

men nu är den frisk och himlen blå

 

 

 

 

stick härifrån

med åsikterna jag struntar i

trampad på tpn

det vill ingen vettig mänska bli

här är min värld

och ni passar inte in i den

jag är förtärd

av denna min dröm om friheten

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-30 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är väl inte mitt problem.


2012-11-30

    Sven-Erik Sköld
Larz, jag gillar Din stil, Dina tydliga markeringar! Men han/hon som kom till Dig med Guds evangelium, var ju bra, för att inte säga allra bäst och bra är ju också om några stycken människor tar hand om Din kropp, när Du gått hem till Gud, så att den inte ligger och luktar ovan jord. Mvh S-E
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP