Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART ÄR EN SNÄLL FÄRG

svart är en snäll färg

fastän missförstådd och misshandlad

gör mig lik thunders

jag vill vara nästan utmärglad

svart smickrar själen

men är ändå inte inställsam

ut ur allt klumpigt

ska nåt smidigt, smäckert stiga fram

 

 

 

svart är mystiken

som ska omge den som komma skall

charma publiken

fullmakt växer ur förnedrings fall

hålögd av vakor

ska jag återspegla brända fält

svart är en snäll färg

men det krig jag för är INTE snällt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-30 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP