Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"We are all of us in the gutter. Some of us are looking at the stars."


VANSINNET

om det bästa sättet

att bli kvitt en frestelse

är att falla för den

ska jag kanske leva ut min

grava galenskap

för i ljuset dör den

som ett sagans troll som spricker

när det nås av sol

ska den utraderas

så om wilde nu hade rätt

ska den inte tryckas ner

utan utageras

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-30 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP