Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku nr 2 - 2012-12-01

Spindeln kilar över

golvet - innan portarna

till dasset slår igen




Bunden vers (Haiku) av reinhold
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-01 04:00



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tur för spindeln ? Eller ?
2015-09-05
  > Nästa text
< Föregående

reinhold
reinhold