Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku nr 6 - 2012-12-02

Stumma dunk mot räls

en ugglas tröstande hoande

- åter gryningsljus




Bunden vers (Haiku) av reinhold
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-02 01:37



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra haiku!
2015-02-18

  Marianne Räf
Trösterikt! Alla nätter
har ett slut... Hälsn,
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

reinhold
reinhold