Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ju mer man rimmar, desto mer blir rimmandet till en sorts gift, som ett missbruk det svårligen låter sig kastas av likt ett ok kring ens hals.


Livet, vad skall det väl vara bra för?





Vad väntar vi väl på?
Den tid, den dag
då även vi skall den vägen gå.

Travemünde eller Askersund
vad spelar det för roll
vad staden heter i dödens stund?

Vi må ta vara på vad vi har
de av vänner
den tid vi har kvar.

Ett litet liv vi leva här
med mycken möda
men med kärt besvär.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-01 10:58



Bookmark and Share


  ULJO
Toppen
2012-12-07

  Dr Jimmy Johansson The 777
Antabus så som i actionrimmarens fulla HD-kvalité.
Även äventyr i den hastighet som "liv ett" medför i sin egen natur.
Självhäftande seglare fyller vågen med tång.
Prövar min rimmtermometer.
Jifft ett gift för alla.
2012-12-02

  Gunwale VIP
Ja, livet kan väl inte bara vara en väntan på "gå då!" ?? Jag gillar hur du verkar börja dansa och sjunga lite där mot slutet!
2012-12-01

  Michaela Dutius
Rimmet är perfekt och likaså innehållet
2012-12-01

  Ingela Svenson VIP
Strof nr 2 är riktigt på topp!
2012-12-01

  Palett
Goda tankar du yttrar här,
var rädd om det du håller kär,
dina rimmade rader så fina är !!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP