Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härvaro

 

 

Närvaro

saknar tid och form

går inte att fatta

bara att vara

Härligt

Ärligt




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-01 11:01



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta
tycker jag
om
2012-12-03

  poetryGirl
bara vara nära
2012-12-01

  Tina-sol
Gillar namnet på detta poem-fyndigt!
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP