Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Genom honom (JESUS) har allt blivit till, och utan honom har inget blivit till, som är till".


LÄR KÄNNA DIN SKAPARE

JESUS KRISTUS, innan Du går

för att möta Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-12-02 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte så bra, Sven.
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld