Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julklapp

Vad jag vill ha i julklapp;
Jag vill ha någon som får mej att tappa andan, bli nervös, le, skratta och förbättras med mig. Någon vars närvaro gör mig glad och lugn.
Jag vill ha någon som hellre skulle hugga av sig handen än att höja den mot mig, någon som vill ha mig och bara mig.
Jag vill ha någon som kan få mig att sluta leta, festa, flirta omkring och leka med andras känslor.
Jag vet att det är för mycket begärt så jag önskar mig pengar istället.




Fri vers av Hanna Svensson
Läst 264 gånger
Publicerad 2012-12-03 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Svensson

Senast publicerade
Julklapp
Jag
* Se alla