Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostitution...






...låter som en syssla prosten begagnar sig av.
Att söka frälsa någon skall dock inte få kosta.
Trots det dras en skatt till kyrkan samtidigt med
att skatten dras från var skattebetalare vart år.

Man kan undra över till vilka goda ändamål de
pengarna går. Om de alls går till någon Robin
Hood och hans gelikar, eller om det bara är en
smygskatt som folk inte ens känner till.

Du vet väl att det finns pengar att spara om du
drar ner på elkonsumtionen i form av apparater
i stand-by-läge? Skaffa en sådan där avlång eldosa
att stoppa sladdarna i, en med av och på-knapp.

Du vet väl att det finns pengar att spara om du
säger ifrån till skatteverket att inte låta kyrkan
få dra sin smygskatt från dig en gång om året.
Det är ungefär en tusenlapp minst, skall du veta.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-04 10:19



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
En slags Pro situation, Proffs-situation eller PRO situation?
;) intressant text.
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP