Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inte rasist jag är patriot

snälla du ta ett steg åt din högra sida
så ska sverige få sluta lida
över att vi höjer våra skatter
så ska vi snart slippa allt tjatter om automatvapensmatter
för jag förespråkar att vi lägger vår varenda jävla krona
över att skydda kronan med vita skosnören på dom stålbeklädda skorna
och skydda vårt land
med vapen och vår hand
för jag är inte rasist jag är patriot
men jag spöar alla som jag kan kalla idiot
och det är ju dom där svarta jävla svinen
dom äckliga jävla negersmåglinen som ska få smaka på kniven
jag är inte rasist jag älskar och värnar bara över mitt land
och jag tänker inte låta tiden rinna ut i somaliasand
för här i sverige har vi det så jävla fint
så jag tänker vara storsint och ondsint och ta det tungsint
och jag tänker skrika och ta i tills min röst höjer sig en kvint
och säga
sieg heil ditt blattesvin
här ska du få smaka på fosterlandets rödaste vin
för jag älskar bara mitt land jag är inte rasist
men ta för fan inte i min hand för då smäller det javisst
så du gamla du fria i sverige är du fri
här välkomnar vi dig och är gästfri och du är under alla omständigheter felfri
välkommen till vårt land
men om du ska överleva så måste göran hålla din hand
för du överlever inte utan stöd
och det fanns en gång en text som löd
I HAVE A DREAM
och det fanns en kvinna som satt på bussen och vägrade flytta längst bak
och det slutade med att hon förändrade en grundlag
och det är väl för fan dags
att alla människor oavsätt färg får ta sin plats
för detta fosterland som vi lever i
ska bli en vacker koloni
tills vi tar det största steget och låter våra gränser falla i glömska
och låter världen förenas och slippa all lömska




Fri vers av poetik
Läst 786 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-02-16 12:04



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint skrivet!
2014-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Ditt sätt att förlöjliga oss som är patrioter och nationalister är osmakligt.
Själv är jag patriot och nationalist och definitivt antirasist.

Nationsgränserna skall finnas där. De finns där med ett syfte.
Alla sammanslagningar av stater är av ondo och ett steg i uppbyggandet av det nya babelstornet: Fjärde Riket och antikrists globala vilddjursvälde.

Bakom detta ligger bl a frimurarordnarna.
2009-07-23

  Josef Ahl
bra:)
2008-10-08

    Andersx
hm... ok men Sverige är redan en bananrepublik so whaT A FAUCK......
2006-05-06

  CopyRight
Sen när blev det fult att vara patriot i det här landet? Så fort man sätter upp en svensk flagga är man "rasse"... I Chile har vi flaggor överallt, och där är vi patrioter... Hmmm....
Bra skrivet!
2006-03-27
  > Nästa text
< Föregående

poetik
poetik