Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du inte ser...

Jag blir inte ledsen
när jag fått dig att gråta
Jag låtsas att jag inte hör
när du skriker åt mig
Jag visar inte min ilska
när du vill göra mig arg
Jag kramar inte tillbaks
när du vill försonas
Jag gråter inte
när du ser

Men när du gått
gråter jag i timmar för dina tårar
Då slänger jag mina kuddar i väggen
och skriker högt
När du gått
ligger jag stilla i sängen
och kramar täcket samtidigt som jag tänker på dig
För då är jag trygg
När du inte ser…




Fri vers av LIF
Läst 437 gånger
Publicerad 2004-08-09 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LIF