Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det verkar som Moderaterna och Socialdemokraterna har var sin hjärnhalva

om de slog ihop dem

fick de med både

svaga och

starka.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 11:10



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
ja då är vi överens då.
2012-12-08

    Sven-Erik Sköld
Han menar de svaga, de hungriga, och inte de mätta.. S-E
2012-12-08

  Anders Nordlander VIP
precis, de som är friska behöver ingen vård. men jag tolkar det som om han menar att de sjuka mycket väl kan vara de som behöver hjälp och stöttning, inte bara i kroppsliga/fysiska aspekter. Så tolkar jag det hela. Du verkar tolka det helt tvärtom.
En fråga; Ska man inte ha ett trygghetssystem i ett välfärdsland.?

Mvh Anders N
2012-12-08

    Sven-Erik Sköld
JESUS: "Det är de sjuka som behöver läkare, inte de friska.." Mvh S-E

2012-12-08

  Anders Nordlander VIP
De starka klarar sig alltid. De svaga behöver stöttning. Socialdemokraternas mål att att alla ska känna sig starka!!!
2012-12-08

    Sven-Erik Sköld
Ja men.. sossarna sneglar mer åt de svagas behov, om Du frågar mig. Mvh S-E
2012-12-07

  flygia
om du frågar mig
två maktpartier som ofta varit överens i realpolitiken
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld