Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderaterna slår sönder solidariteten

den konkurrenssvages möjlighet

att få ha ett drägligt liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-12-06 13:23



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Här har du en poäng, jag kan skriva under på
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld