Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristenheten i vårt land är bra på upprop och demonstrationer

men uppgiften är, att förkunna

Guds Ord; även de

obekväma!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-12-06 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förvirrat nonsens.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld