Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionat Gökboet

Tiden verkar stå still här
senapsgula korridorer
fyrbäddsrum med plastlampor och låsta fönster
mattad landstingskonst med anonyma naturmotiv

husmanskosten är lika deprimerande
som det här pensionatets gäster

vandrarna
suckarna
skrattarna
gråtarna

precis som jag
den tyste indianen



det är inte bara de vita plastblommorna som är på låtsas.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 796 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-06 19:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text med djup i innehållet. De där korridorerna tycker jag verkar bekanta... Kanske vandrar vi alla i dem mer eller mindre.
2012-12-06

  Rise Little One
Underbart skrivet speciellt i slutet

"det är inte bara de vita plastblommorna som är på låtsas"
2012-12-06

  Elwania
https://www.youtube.com/watch?v=jwAdFZT2VOQ

2012-12-06

    ej medlem längre
Gillar denna skarpt
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP