Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S(l)umpen

Att välja de orden vi lever runt
Att prata salig skit o strunt
Att ärligt mena varje tanke.. slag
Fynda bland varje ny dag
Att njuta sinnligt av toner med smak
Du liksom jag vill ha livet starkt,
men ibland smakar det helt enkelt svagt

(då kryddar man :)




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-27 11:44



Bookmark and Share


  Federico Romano
Med livets krydda, för var & en..
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP