Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Gud vill att alla människor skall bli frälsta, och komma till kunskap om sanningen" JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Gud utom genom mig".


Du är kallad!

att befolka Guds himmel

i evighet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 11:11



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
bra svarat Sven-Erik
2012-12-08

    Sven-Erik Sköld
KM, Det sa man om JESUS också.. Mvh S-E
2012-12-07

    ej medlem längre
du är galen.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld