Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara vatten

Det är bara vatten med salt,
medans jag väntar i min kö.
Det är bara vatten med salt.
mitt i mitt liv i väntan på tö




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-31 01:04



Bookmark and Share


    tramp
bra rim och format, bra !
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP