Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom dessa väggar

Det finns inga livbojar i den här vintern
hit når inte värmen i kaffeskratten
eller mjuka ekon från förlorade tider

men det finns en nåd
i den vita likgiltigheten
i ett vilande täcke
en stilla tröst
för den stora tröttheten


inom dessa väggar
inom dessa väggar

inom dessa sovande väggar.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 935 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-12-07 17:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Klart bokmärke, dina senaste dikter är jättebra!
2012-12-11

    ej medlem längre
Gå i ide, ja, gör det.
Vila bort vintermörkret
Ta Dig tid, det finns gott om den.
2012-12-08

  Lavinia Röd
Intighet som sätter spår hos läsarna. Jag gillar det skarpt!
2012-12-07

  Eva Langrath VIP
Det finns en tröst i dina ord trots att livbojar saknas
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfulla ord efter ro och vila...
2012-12-07

    ej medlem längre
En stillhet vilar över dina ord...som ett väntande...
2012-12-07

  Fräkniga svanen
fin text.
2012-12-07

  Änglaögon
En känsla av djuphet samtidigt som det finns hopp och tröst i dina vackra ord, gillar.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP